1. U ponedeljak protiv ekipe OFK Beograd
  2. Boško Janković posjetio naš klub
  3. Radnik – Zvijezda 0:0(foto)
  4. Prijateljska utakmica sa Radnikom
  5. Nova priznanja za naš klub!

Akademija Fudbala “ZVIJEZDA 09”

U ponedeljak protiv ekipe OFK Beograd

Zvijezda 09 – OFK Beograd Juniorska i kadetska ekipa nastavljaju sa odigravanjem prijateljskih utakmica pred nastavak prvenstva. 13:00h juniori15:00h kadeti

Nova priznanja za naš klub!

Selektor U19 reprezentacije BiH Slaven Musa, za Međunarodnu prijatejsku utakmicu sa Srbijom pozvao je Strahinju Manojlovića, Dejana Poparu, Luku Jankovića i Andriju Janjića. Utakmice sa Srbijom igraju se 23.02. i 25.02. u Staroj Pazovi. Srećno momci!

Poraz kadeta od Crvene Zvezde

U Beogradu, kadetska ekipa poražena je od Crvene Zvezde rezultatom 5:0. Naša ekipa priprema se za nastavak takmičenja u ligi Republike Srpske. Nakon Zvezde, nastavljamo sa odigravanjem prijateljskih utakmica. U nastavku pogledajte fotografije sa današnje utakmice.

Juniori poraženi od Crvene Zvezde

Danas su juniori našeg kluba odigrali prijateljsku utakmicu sa Crvenom Zvezdom u Beogradu u okviru priprema za nastavak Premijer lige BiH. Juniorska ekipa poražena je rezultatom 3:1, a u nastavku pogledajte fotografije sa utakmice.

Prijateljske utakmice sa Crvenom Zvezdom

U Beogradu, 13.02.2021. godine biće odigrane prijateljske utakmice u kategoriji kadeta i juniora sa Crvenom Zvezdom. Ovo je nastavak pripremnih utakmica za nastavak lige mlađih kategorija.

Juniorska ekipa paražena od Ilićke (foto)

Zvijezda 09 – Ilićka 0:1 Naša juniorska ekipa poražena je danas od prvotimaca Ilićke rezultatom 0:1. Ovo je druga pripremna utakmica koju je odihrala naša ekipa pred nastavak Premijer lige BiH. Naredna pripremna utakmica igra se u Beogradu 13. februara protiv Crvene Zvezde.

Pobjeda kadeta protiv Ilićke (foto)

Zvijezda 09 – Ilićka 2:0 Na stadionu Etno sela Stanišići, danas je odigrana druga kontrolna utakmica pred nastavak kadetskog prvenstva Republike Srpske. Naši momci odlično su odigrali utakmicu i zasluženo zabilježili pobjedu. Treća kontrolna utakmica igra se u subotu 13. februara protiv Crvene Zvezde u Beogradu. U nastavku pogledajte fotografije sa današnje utakmice.

Novi pozivi za reprezentaciju BiH

Na našu adresu stigli su pozivi od selektora U19 reprezenracije BiH za Međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv CRNE GORE. Pozive su dobili Andrija Janjić, Harun Karić, Strahinja Manojlović i Luka Janković. Ovo je još jedna potvrda odličnog rada u Akademiji Zvijezda 09.

Prijateljske utakmice sa Ilićkom

Nakon odigravanja utakmica sa ekipom Sinđelića, u subotu 06.02.202. igraju se prijateljske utakmice sa ekipom Ilićke. Utakmice se igraju na stadionu Etno sela Stanišići. Zbog epidemiološke situacije, utakmice se igraju bez prisustva publike.

Odigrane utakmice sa Sinđelićem

Na stadionu FK Krupanj juniorska i kadetska ekipa odigrali su prve pripremne utakmice za drugi dio sezone. Juniori su savladali Sinđelić rezultatom 5:2, dok je kadetska ekipa odigrala neriješeno 1:1. Naredne utakmice naša juniorska i kadetska ekipa igraju protiv Ilićke, a zatim protiv Crvene Zvezde u Beogradu.