1. PRIJATELJSKE UTAKMICE SA LOZNICOM
  2. POBJEDA U PRIJATELJSKOM MEČU (FOTO)
  3. STADION
  4. FK ZVIJEZDA 09 OBJAVLJUJE MEĐUNARODNI JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA INVESTITORA, STRATEŠKOG PARTNERA ILI STICANJA PRAVA VLASNIŠTVA
  5. Nova tri boda za seniore

Uslovi korištenja

Ko smo mi?

Adresa naše Internet stranice je: http://fkzvijezda09.com.

Koje lične podatke mi prikupljamo i zašto?

Komentari

Kada posjetioci ostave komentare na našoj Internet stranici, mi prikupljamo podatke unesene u formi komentara, kao i IP adresu posjetioca i and “browser user agent” niz slova da bismo spriječili tzv. “spamovanje”.

Anonimiziran niz riječi kreiran od Vaše email adrese (takođe se naziva i “hash”) može biti proslijeđen Gravatar servisu zbog provjere da li ste korisnik istog. Uslovi korištenja Gravatar servisa su dostupni ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobravanja Vašeg komentara, Vaša profilna slika je vidljiva javnosti u sadržaju komentara.

Slike

Ukoliko postavljate slike na ovu Internet stranicu, trebalo bi da izbjegavate slike sa integrisanim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetioci ove stranice mogu preuzeti i izvući bilo kakve podatke o lokaciji iz slika na Internet stranici.

Kontakt forme

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našoj Internet stranici, pristajete na čuvanje Vašeg imena i email adrese u kolačićima. Ovo se dešava zbog Vaše pogodnosti da ne biste morali ponovo popunjavati navedene lične podatke kada poželite da ostavite novi komentar. Kolačići traju godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na našu Internet stranicu, postavićemo privremeni kolačić da odredimo da li Vaš internet preglednik podržava kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i briše se kada zatvorite Internet preglednik.

Kada se prijavite, mi ćemo, takođe, postaviti nekoliko kolačića da sačuvamo Vaše podatke za prijavu i određene odabire. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za stvari koje ste odabrali traju jednu godinu. Ako izaberete opciju “Zapamti me”, Vaša prijava će trajati dvije sedmice. Ukoliko se odjavite sa naloga, kolačići za prijavu će biti obrisani.

Ukoliko izmjenite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u Vaš internet preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno naznačava ID članka koji ste objavili ili izmjenili. On se briše nakon jednog dana.

Ugrađen sadržaj sa drugih Internet stranica

Članci na ovoj Internet stranici mogu sadržati preuzet sadržaj (npr. videe, slike, članke itd.). Preuzet sadržaj sa drugih Internet stranica se ponaša na isti način kao da ga posjetilac pregleda na drugoj Internet stranici.

Ove internet stranice mogu skupljati podatke o Vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje i pratiti Vašu interakciju sa tim preuzetim sadržajem ako imate nalog na toj Internet stranici.

Analitika

Sa kim dijelimo podatke o Vama?

Koliko dugo zadržavamo informacije o Vama?

Ukoliko ostavite komentar, on i njegovi meta podaci će biti zadržani na neograničeno. Ovo služi da bismo prepoznali i dozvolili naredne komentare automatski umjesto da ih držimo na listi čekanja.

Mi, takođe, skladištimo podatke o korisnicima koji se registruju na našu Internet stranicu (ukoliko takvi postoje). Svi korisnici mogu da vide, da izmjene ili da obrišu njihove lične informacije bilo kad (samo ne mogu da izmjene svoj “username”). Administratori Internet stranice mogu da pregledaju i izmjene te iste informacije.

Kakva prava imamo za Vaše informacije?

Ukoliko imate nalog na ovoj Internet stranici ili ste ostavljali komentare, možete zahtjevati da Vam pošaljemo dokument sa ličnim podacima o Vama koje posjedujemo. Možete, takođe, tražiti da obrišemo sve podatke o Vama. Ovo ne uključuje podatke za koje je obavezno da ih čuvamo zbog administrativnih, legalnih ili bezbjednosnih svrha.

Gdje šaljemo Vaše podatke?

Komentari posjetioca mogu biti provjereni kroz automatizovani servis za detekciju spam-a.

Kontakt informacije

Dodatne informacije

Kako štitimo Vaše podatke?

Odakle još skupljamo podatke?

Koje automatske odluke se donose nad korisničkim podacima?

Zahtjevi za objavljivanje propisa industrije