Danas je održana press konferencija našeg tima pred utakmicu sa Zrinjskim, a obratili su se direktor Jasmin Memišević, pomoćni trener Mladen Obrenović i Haris Mehmedagić.

Direktor našeg tima Jasmin Memišević rekao je da viđenje kluba u narednom periodu jačenje u svim strukturama kluba, jačanje Akademije Zvijezde 09. Stim u vezi, naši skauti su na cijeloj regiji, obilaze mlade igrače. Akademija je na zavidnom nivou, a nadam se da ćemo u narednom periodu biti još kvalitetniji, a u prilog tome govore uslovi koji su na raspolaganju prvotimcima kao i Akademiji Zvijezda 09.

Što se tiče sutrašnje utakmice mi se iskreno nadamo da će se ponoviti dobra igrao kao protiv Mladosti. Uz realizaciju koja mora biti bolja nadamo se pobjedu koja je jako bitna za nas. Očekujemo da će suđenje na utakmici biti kao protiv ekipe Mladosti i koristim priliku da izrazim sve pohvale za suđenje u proteklom vikendu – rekao je Jasmin Memišević.

Pomoćni trener našeg tima Mladen Obrenović istakao je da sutra dolazi veoma kvalitetna ekipa Zrinjskog predvođena vrhunskim stručnjakom sa par dobrih pojedinaca. Naša ekipa dobro je radila i prepremala se za ovu utakmicu gdje očekujem dobru igru, bolju realizaciju nego u prethodnoj utakmici i pobjedu – istakao je pomoćni trener Mladen Obrenović.

“U ekipi je dobra atmosfera, vlada zajedništvo od prvog kola bez obzira na neke rezultate. Ekipa Zrinjskog jedna je od najboljih ekipa u državi. Na nama je da ponovimo pristup koji je bio protiv ekipe Mladosti. Svjesni smo da je realizacija izostala tako da ako ponovimo isti pristup kao i prošlu utakmicu možeto očekivati pozitivan rezultat” – istakao je Haris Mehmedagić.