Nakon selektivnog treninga za pionire i mlađe pionire koji je održan juče u sportskom kompleksu Etno sela Stanišići, razgovarali smo sa koordinatorom omladinskih selekcija Zvijezde 09 Mladenom Obranovićem.

„Juče je održano još jedno selektivno okupljanje igrača za 2007, 2008 i 2009 godište na stadionima Etno sela Stanišići. Mogu da kažem da je postala praksa omladinskog pogona Zvijezde 09 da se dva puta godišnje vrše selektivna okupljanja. Juče smo prvi put odradili selektiranja za pred pionire, odnosno godišta 2009. i mlađe.

Nakon jučerašnjeg selektivnog okupljanja, mogu slobodno da kažem da je stručni štab, koji je pratio treninge zadovoljan prikazanim znanjem igrača koji su se pojavili na treningu, kako u kategoriji pionira tako i kod mlađih pionira.

Od prijavljenih 44 igrača koji su se pojavili na selektivnom treningu, desetak dječaka nastavlja desetodnevni rad u našem trening kampu sa trenerima. Nakon desetodnevnog rada, napraviće se detaljan spisak igrača koji nastavljaju svoje treninge u našem klubu.

U toku sedmice, odabrani igrači biće obavješteni telefonskim putem.

Našu praksu selektivnih treninga nastavljamo. Dva puta godišnje, juni i novembar, radićemo selektivne treninge. Tako da, svi igrači koji ne budu odabrani ovaj put, imaće priliku da svoje znanje pokažu u junu mjesecu“ – zaključio je Obranović na naš sajt.