ZVIJEZDA 09 – KRUPA 1:2 (0:2)
Gradski stadion u UGljeviku
Gledalaca: 400
Sudija: Luka Bilbija (Prijedor)
Strijelci: 0:1 Đuričin 44, 0:2 Perović 45+1, 1:2 Blažević 69
Žuti kartoni: A. Janjić, Kojić, Živanović (Zvijezda 09), Penić (Krupa)
Crveni karton: Mladen Dujković (Zvijezda 09) 83

ZVIJEZDA 09: Kulić, Janković, A. Janjić, Bajić, Blažević (od 69. Resić), Mujagić (od 87. Bokić), Dujković, Zoćević (od 87. Ristanović), Godsvil (od 83. Sekulović), Sinanović (od 46. Živanović), Kojić

KRUPA: Damjanović, Redžić, Babić, Đuričin (od 60. Petrović), Dujaković (od 90. Mitrović), Đekić, Perović (od 72. Krneta), Mrzić (od 72. Penić), Ristanović, Lelji, Bošnjak

KARAČIĆ: Zaslužena pobjeda Krupe

Naša ekipa danas je poražena na domaćem terenu od ekipe Krupe rezultatom 1:2, a nakon utakmice šef stručnog štaba Toni Karačić je rekao:

“Prije svega želim da čestitam ekipi Krupe na zasluženoj pobjedi. 

U prvom poluvremenu imali smo određene situacije, ali primili smo dva gola u finišu prvog poluvremena. Objektivno, uz kvalitet Krupe, mogli smo bolje odgovoriti u tom dijelu igre. 

U drugom poluvremenu ekipa Krupe drugačije je igrala, obzirom da su vodili dva nula nakon prvog poluvremena. Rezultat su jako korektno čuvali, međutim, mi smo se vratili u utakmicu i imali određene situacije. Na kraju, dobili smo crveni karton koji mogu da kažem da je manje više opravdan bio i pomogao Krupi da mirno privede meč kraju. 

Mi moramo što kvalitetnije da izađemo iz ove utakmice. Nastavljamo sa radom i pripremom za naredne mečeve, a ekipi Krupe želim puno sreće u nastavku prvenstva”, rekao je Karačić. 

FOTOGRAFIJE sa utakmice pogledajte OVDE.