Po veoma hladnom vremenu na sportskom kompleksu Etno sela Stanišići danas su počele pripreme za proljećni dio prvenstva. 

Kako je istakao predsjednik kluba Boris Stanišić kompletne pripreme će biti odrađene na stadionima Etno sela Stanišići. 

“Svim igračima želim dobro zdravlje i nadam se da ćete se dobro pripremiti za proljećni dio prvenstva. Kvalitet imamo što smo pokazali u posljednjim utakmica, tako da vjerujem u vas i da ćemo zajednički ostvariti zacrtani cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH” – rekao je predsjednik kluba Boris Stanićić. 

Sportski direktor Stefan Petrović pozdravio je igrače i predstavio novog trenera golmana Dragana Sretenijevića

“Nadam se da ste se odmorili i napunili baterije za nastavak premijer lige BiH. Ovu polusezonu golmani će imati novog trenera, a to je poznato lice u svijetu fudbala Dragan Sretenijević. Što se tiče igračkog kadra, upoznati ste sa odlascima na kraju sezone. Trenutno nismo kompletirali igrački kadar, što se tiče odlazaka, a i dolazaka igrača. U narednim danima očekujem da ćemo imati jasniju sliku sa igračkim kadrom, a svakako želimo da ojačamo pozicije za koje smatramo da su deficitne” – rekao je sportski direktor Stefan Petrović. 

Šef stručnog štaba Darko Milisavljević iznio je kompletan plan pripreme

Kao što je predsjednik kluba rekao kompletne pripreme odradićemo u Etno selu Stanišići. Za sad idemo sa jednim treningom dnevno, a već od sledeće sedmice kreću prijateljske utakmice. U planu je odigravanje četiri pripremne utakmice pred Kup utakmicu sa Borcem. 

Znam da imamo kvalitet, to smo i pokazali. Vjerujem u vas i idemo zajednički da minus osam na tabeli što prije stignemo i uđemo u ravnopravnu trku za opstanak u Premijer ligi BiH” – rekao je Milisavljević. 

Ekipa Zvijezde 09 prvu pripremnu utakmicu igra u Pančevu u utorak 16. januara. 

FK “Zvijezda 09