Danas su u prostorijama kluba potpis stavila dva brazilca. Riječ je o dvadesettrogodišnjem Lucas-u i Caique Augustu koji su prethodnu sezonu nastupali za Arsenal iz Tivta. Caique je nastupao za Santos i Avai Fc.

U nastavku poslušajte šta su pomenuti igrači rekli na predstavljanju kluba:

Pozdrav svima, moje ime je Lucas Jr. i imam 23 godine. Igrao sam prijateljsku utakmicu protiv Zvijezde dok sam bio u Crnoj Gori. Veoma mi se sviđa mjesto i infrastukturu koju klub ima. Dolazim ovde sa voljom za napredak i afirmaciju i veoma sam zahvalan predsjedniku Zvijezde 09 na pozivu, a ja ću dati sve od sebe da pružim maksimum za klub i navijače.
Poslušajte šta je Caique Augusto Correia Chagas rekao na predstavljanju: “Pozdrav moje ime je Caique. Želim da se zahvalim predsjedniku Zvijezde 09 koji mi je pružio priliku da igram za klub. Klub mi je poznat jer smo igrali prijateljski susret dok sam bio u Arsenalu iz Tivta. Veoma cijenim infrastrukturi i islove koje imaju igrači. Igrao sam u Brazilu za Santos i Avai Fc. Dolazim u klub da obavim dobar posao i postignem ciljeve koji su zacrtani pred nama.