RADNIK – ZVIJEZDA 09 0️⃣:0️⃣

Stadion: Gradski u Bijeljini. Bez gledalaca. Sudija: Boško Lazić (Zvornik). 

RADNIK: Bilobrk, Vasić, Filipović, Šubert, Simonović, Gogić, Popara, Milenković, Karić, Vušurović, Huseinbašić. Igrali su još: Kozić, Hodžić, Đurić, Nikić, Jelić, Jović, Savnović, Motika, Janjić, Novaković, Lazić. Trener: Darko Nestorović.

ZVIJEZDA 09: Avramović, Vasiljević, Jokić, Stanišić, Tešić, Nikolić, Tojčić, Svraka, Šarčević, Stjepanović, Milošević. Igrali su još: Kulić, Tomić, Matić, Šujić, Blagojević, N. Rakić, S. Rakić, Dražić, Brajan. Trener: Mladen Obrenović.

Danas je odigrana četvrta pripremna utakmica protiv ekipe Radnika gdje nisu viđeni golovi. Za naš sajt kratku izjavu dao je šef stručnog štaba Mladen Obrenović.

“Odigrali smo četvrtu pripremnu utakmicu pred nastavak prve lige Republike Srpske protiv naših komšija, kvalitetne ekipe Radnika. Što se tiče utakmice, mogu da kažem da je bila dobra, borbena utakmica po teškom terenu. Kao što sam i do sad govorio, rezultat utakmica u pripremnom periodu u drugom planu, a ako igramo kao tim, kao što je to bilo i danas, uvjek ostvarimo povoljan rezultat.

Komšijama FK Radnik želim da ostvare cilj i da izbore opstanak u Premijer ligi BiH. Me se okrećemo narednoj utakmici. U srijedu, na našem terenu dočekujemo ekipu Drine iz Zvornika” – zaključio je Obrenović.