Upravni odbor  FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići održao je 23.07.2020 vanrednu sjednicu na kojoj je donio slijedeće odluke:

  1. UO odbor je izrazio nezadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema za takmičarsku sezonu 2020/21 i naložio sportskom sektoru da pod hitno preduzme određene aktivnosti u cilju poboljšanja situacije.
  • UO je potvrdio dogovor sa FK Borac Banja Luka u vezi transfera igrača Aleksandra Vojnovića. UO se zahvaljuje igraču na dosadašnjoj saradnji i želi mu puno sreće u nastavku karijere.
  • UO je potvrdio dogovor sa Fudbalskim Savezom Republike Srpske o montaži reflektora na stadionu u Ugljeviku. Verifikovan je potpisani ugovor sa rokom završetka radova od godinu dana.
  • UO prihvatio je prijedlog predsjednika Borislava Stanišića u vezi daljih koraka oko pravne borbe za status FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići. Konstatovano je da predsjednik NS/FS BiH gospodin Begić i dalje izbjegava odgovore na naša pitanja. Klub će biti uporan i koristiti sva dozvoljena sredstva da dobije odgovor na ista.