UO FK Zvijezda 09 nakon sporazumnog raskida sa trenerom Dženanom Hošićem  umenovao je Srđana Šušića za novog šefa stručnog štaba.

„Šušić je od početka sa ekipom. Bio je sportski direktor, učestvovao u selektiranju igrača, ispratio kompletne pripreme kao i utakmice tako da je to najbolje rješenje za klub i ekipu“ – navodi se u saopštenju UO Zvijezde 09.

Nakon imenovanja Srđana Šušića za novog šefa stručnog štaba Šušić je rekao:

„Mogu da kažem da je urađena samo jedna rotacija. Bio sam sportski direktor, poznajem ekipu, većina stručnog štaba je ostala tako da će mi olakšati rad u narednom periodu.

Kao što znate, danas nam očekuje Kup utakmica sa ekipom „Semberija“ Popovi. Mogu da kažem da će biti izmjena u sastavu. Igrači koji su imali manju minutažu u prethodnim utakmicama danas će dobiti šansu da pokažu svoje znanje. Svakako, ozbiljno shvatamo današnju utakmicu. Respektujemo protivnika, a svakako idemo na pobjedu i plasman u narednu fazu Kupa Republike Srpske.

Ne krijemo naše ambicije u Kupu Republike Srpske kao i Kupu BiH, a cilj nam je da osvojimo jedan od dva kupa“ – zaključio je Šušić.

Kup utakmica „Semberija“ Popovi i Zvijezda 09 igra se danas u Popovima sa početkom u 16.00 sati.