ZVIJEZDA-09: Avramović, Janković, Kovačević, Janjić, Tešić, Beatović (od 52. Živković), Blagojević (od 52. Adžić), Popara (od 69. Rakić), Milošević (od 69. Vang), Tešić, Stjepanović (od 69. Vidović).

BUDUĆNOST: S. Radić, Jović, P. Radić, Rosić (od 53. Vukotić), Lukić (od 43. Drašković), Stevanović (od 39. Krajšumović), Alempić, Lazarević, Ivanović, Pantić (od 53. Stuparević), Krezović (od 43. Radovanović).

U šestom kolu Prve lige Republike Srpske, naša ekipa ubjedljivo je savladala ekipu FK “Budućnost” Pilica rezultatom 6:0 (4:0). Pogotke za naš tim postigli su Beatović u 7 minuti susreta, Blagojević u 25 minuta. Na tri nula povisio je Stpjepanović tri munuta kasnije, a posljednji pogodat u prvom poluvremenu, a za njega drugi postigao je Blagojević u 33 minuti susreta. Na 5:0 povisio je Adžić u 84 minuti susreta, a minut kasnije Vidović je pogodio za 6:0 što se ispostavilo kao konačan rezultat utakmice.

Nakon šest odigranih kola, naša ekipa nalazi se na drugom mjestu na tabeli sa skorom od 5 pobjeda i jednim nerešenim rezultatom.

U nastavku pogledajte fotografije sa utakmice.